Re:Media er den perfekte miksen av stort og lite - et norsk mediebyrå med lokalt fokus og lokale verdier. Hver dag jobber vi med mediestrategier, -planlegging og -kjøp slik at våre kunder oppnår sine forretningsmessige mål.

Re:Media - Tett på resultat

Tett på resultat:

Re:Media er et annerledes mediebyrå. Vi er et hardtarbeidende team bestående av dedikerte fagspesialister, som hver eneste dag gleder oss til å utvikle løsninger. Resultatoppnåelse er alltid vår viktigste ledestjerne.


Tett på kunden:

Et premiss for å jobbe i Re:Media er ektefølt interesse for å lykkes med å løse kundens forretningsmessige utfordringer, med et innsiktsbasert og mediestrategisk utgangspunkt. Vår arbeidsmetode danner utgangspunktet for ethvert prosjekt vi jobber med, men vi tilpasser oss alltid kundenes spesifikke behov. Vi jobber tett på kunden, og blir derfor ofte en utvidet del av våre kunders markedsavdelinger.


Tett på media:

Vi har tett dialog med media for å bygge fagkompetanse, ha oversikt over hvilke muligheter som til enhver tid finnes, og samarbeide om å utvikle relevante medieidéer til det beste for kundene.


Tett på innhold:

Riktig bruk av media forsterker det kreative budskapet, og dermed øker effekten av kundenes markedsinvesteringer. Vi har utviklet effektive prosesser sammen med vårt søsterselskap Schjærven Reklamebyrå for å skape integrerte løsninger. Vår prosess sparer deg både tid og penger uansett hvilket reklamebyrå du bruker, og sikrer god koordinering i alle ledd.


Tett på teknologi:

Våre medieteknologiske løsninger er utviklet i samspill med Havas Media International, en av verdens største mediebyråkjeder. I tillegg har vi et av Nordens fremste teknologiselskaper, Madington, i ryggen. Med Schjærven Reklamebyrå og Madington kan vi tilby dynamiske produksjoner for alle markedsføringsaktiviteter.


Tett på...

Re:Medias kultur er preget av ambisjoner, åpenhet, samarbeid, tillit og inspirasjon.

Vi er stolte over å være et fullservice mediebyrå, store nok til å håndtere de utfordringene vi blir bedt om å løse, små nok til å kunne være tett på i alle sammenhenger.Vil du komme tett på resultatene med oss? Ta kontakt med administrerende direktør, Marius Damsleth, via e-postadressen marius.damsleth@remedia.no.