New Project 1
22. mars 2021

Re:Media har blitt Miljøfyrtårn

Fokus på kvalitet i alle ledd og ansvar for miljøet ligger bak sertifiseringen

Mens pandemien har tatt mye fokus i hverdagen, har Schjærven-konsernet med fire datterselskaper, gjennomført en omfattende miljøsertifisering.

«Vi satser på kvalitet i alle ledd, og det handler også om å vise et miljøansvar. Vi har derfor valgt å sertifisere hele Schjærven-konsernet etter sertifiseringsordningen Miljøfyrtårn», forteller konsernsjef Ståle Schjærven.

Med stor innsats fra de ansatte og dedikerte miljøansvarlige, har vi gjennomgått og strukturert alle ledd av virksomheten som har innvirkning på miljøet.

Dekker åtte av 16 bærekraftsmål

Gjennom en Miljøfyrtårn-sertifisering har vi utviklet konkrete verktøy for å gjennomføre miljøforbedringer innen arbeidsmiljø, matsvinn, avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transport. Verktøyene gir Re:Media, sammen med de andre Schjærven selskapene, en solid grunnmur for det videre miljøarbeidet.

Vil du vite mer?

Miljøfyrtårnet er et norsk offentlig sertifikat som dokumenterer virksomheters miljøinnsats og samfunnsansvar. Mer enn 7000 virksomheter innen 80 ulike bransjer er sertifisert som Miljørytårn. Les mer om sertifiseringen på www.miljofyrtarn.no.

Vil du vite mer om hva det betyr for deg som kunde i Re:Media, ta kontakt med Marius Damsleth.

Relatert