Schjærven stiller et ufravikelig krav til reklame. Den skal selge og skape resultater for våre kunder!

Schjærven Reklamebyrå

Reklamebyrå

Schjærven Reklamebyrå er et av Nordens største byråer for retail marketing. Over 50-års erfaring har gitt, og fortsetter å gi, en resultatorientert tilnærming som er svært relevant for alle annonsører i dagens marked. Vi mener økonomisk vekst er positivt, og alt vi gjør skal derfor lede til økt salg og lønnsomhet på kort eller lang sikt for våre kunder. Vi jobber med flere av Norges og Nordens største annonsører som Power, XXL, Vita, NorgesEnergi, Bohus, Block Watne, OBOS, Krogh Optikk og andre. Schjærven Reklamebyrå ble i mai 2018 slått sammen med Empefire og Schjærven Pilot og er spesialister på retail marketing.

Clockwork

Filmbyrå

Clockwork er et filmbyrå med uavhengige rådgivere/produsenter innen ulike kategorier av levende bilder. Små og større reklamefilmer, pris og produktfilmer, dokumentar- og TV, presentasjonsfilmer, produksjoner for SoMe/content og annet.

Schjærven STHLM

Reklamebyrå

Schjærven STHLM er Schjærven-konsernets satsing i Sverige og Norden, og har samme verdier og retail marketing-tankegang som Schjærven Reklamebyrå. Det viktigste fokuset er effektiv reklame.