Tjenester hovedbilde

Våre tjenesteområder

1 Strategi

Strategi og rådgivning

Effektive strategier krever innsikt om målgruppe, drivere, timing, geografi, situasjon, teknologi og media. Re:Media leverer verktøyene og kompetansen som sikrer god kommunikasjon og effektive medieplasseringer.

2 Dashboard

Dashboard og optimalisering

Vi leverer egenutviklede dashboards i PowerBI eller Google DataStudio. Data fra kampanjer danner gode forutsetninger og sammenligningsgrunnlag for løpende optimalisering av dine medieinvesteringer.

3 Ide

Idé og reklameproduksjon

Vi har samlet kreativitet, reklameproduksjon og media på ett og samme sted. Vi organiserer og leverer en komplett markedsføringpakke sammen med våre søsterselskaper. Hos Re:Media kan du få ALT på ett sted.

4 Helhetlige

Helhetlige kampanjer

Synergi mellom online- og offlinekanaler gir økt effekt. Vi utvikler, gjennomfører og måler effekt av helhetlige kommunikasjonsstrategier på tvers av mediekanaler – fra massekommunikasjon til datadrevene digitale medieinvesteringer.

5 Enkeltkanaler

Enkeltkanaler

Vi leverer rådgivning, gjennomføring og resultatoversikt innen Video/ audio, DM/ print, OOH, søk, sosiale medier, bannerannonser (display og programmatisk), både betalt og organisk.

6 Performance

Performance marketing

Kostnadseffektiv og treffsikker digitalmarkedsføring. Vi hjelper deg å treffe riktig person til rett tid på rett sted, alt basert på erfaringer og god dokumentasjon.

Bilde Shopping

Bli inspirert av løsninger vi har utviklet sammen med våre kunder

Les mer
Tjenester bunnbilde