Mia og Kristian Foran samme skjerm

Tett på: resultat

Re:Media er et annerledes mediebyrå. Vi er den perfekte miksen av stort og lite – et norsk byrå med lokalt fokus og lokale verdier. Vi er et hardtarbeidende team bestående av dedikerte fagspesialister, som hver eneste dag gleder oss til å levere lønnsomme tjenester. Resultatoppnåelse er vår viktigste ledestjerne.

Tett på: kunden

Et premiss for å jobbe i Re:Media er ektefølt interesse for å lykkes med å nå kundens mål. Vi er proaktive, ansvarlige, samarbeidsfokuserte og fremtidsrettede. Vår gjennomarbeidede arbeidsmetodikk er utgangspunktet for ethvert prosjekt vi jobber med, men vi er dynamiske i måten vi tilpasser oss kundenes spesifikke behov. Vi jobber tett på kunden, og blir derfor ofte en utvidet del av våre kunders markedsavdelinger.

Tett på: media

Vi har tett dialog med media for å bygge fagkompetanse, ha oversikt over hvilke muligheter som til enhver tid finnes, og samarbeide om å utvikle relevante medieidéer til det beste for kundene. Samarbeid ligger i kjernen av vår kultur, og dette gjelder i hele verdikjeden.

Tett på: innhold

Riktig bruk av media forsterker det kreative budskapet, og dermed øker effekten av kundenes markedsinvesteringer. Vi har utviklet effektive metoder som sammen med kreative miljøer skaper sømløse prosesser. På den måten sparer du som kunde både tid og penger uansett hvilket reklamebyrå eller produksjonsbyrå du bruker, og sikrer god koordinering i alle ledd.

Tett på: teknologi

Vi tenker fremtidsrettet. Våre medieteknologiske løsninger er utviklet i samspill med Havas Media International, en av verdens største mediebyråkjeder. Med vårt morselskap Schjærven i ryggen, kan vi tilby dynamiske produksjoner for alle markedsføringsaktiviteter.

Tett på...

Re:Medias kultur er preget av et sterkt fokus på samarbeid og proaktivitet. Vi har store ambisjoner, og sammen skal vi alltid betjene våre kunder på en effektiv og lønnsom måte .

Vi er stolte over å være et fullservice mediebyrå, store nok til å håndtere de utfordringene vi blir bedt om å løse, små nok til å kunne være tett på i alle sammenhenger.

Vil du komme tett på resultatene med oss? Ta kontakt med oss

Blomstervegg miljø
Tekst på glede

Våre søsterbyråer

Våre samarbeidspartnere og plattformer

Havas ny
Bizkit ny
Kantar
Opinion
Gmp
Powerbi
Azure
Caulis
Om oss bunnbilde