Innledning

I denne personvernerklæringen forklarer vi hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi hensyntar ditt personvern. Remedia.no og medfølgende tjenester eies og driftes av Re:Media AS, org. nr 990 649 537, Mølleparken 4, 0459 OSLO.


Om personopplysninger og regelverket

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-post adresse og IP-adresse.

All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven.

Det er Re:Media som er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med lovens regler. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.


Deling av opplysninger

Vi deler ikke personopplysninger med andre selskaper.


Administrering av personopplysninger

Du kan selv påvirke hvilke personopplysninger vi skal ha om deg og hvordan vi skal bruke disse. Du kan gjøre dette ved å kontakte oss, se punktet kontaktinformasjon for mer informasjon.

Hvis du oppdager feil i opplysningene vi har om deg, kan du selv endre dette ved å ta kontakt med oss slik at vi kan rette opp i dette.


Særlig om markedsføring i e-post og SMS

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev vil vi bruke din e-post adresse til å sende deg nyhetsbrev, invitasjoner til arrangementer og faglig påfyll i regi av oss. E-posten vil aldri gis ut eller brukes til annet enn disse formålene.

Velger du å melde deg av nyhetsbrevet, fjernes din e-post adresse og annen tilhørende informasjon.


Endringer av personvernerklæringen

Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen. Ved større endringer vil vi informere om dette.


Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om vår personvernerklæring eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss på kontakt@remedia.no